SALTORS

DOS GERMANS, DUES GUITARRES

PREMSA / Press

L’organització ho ha comunicat aquest mes de gener als músics santcugatencs.

screenshot_2017-01-21-12-54-55-1

Oriol i Jaume Saltor, els músics santcugatencs Saltors, han rebut la menció especial del jurat com a millors intèrprets de l’XIè Festival Internacional de Música, Musiquem Lleida! Els músics hi van participar en la darrera edició, celebrada del 7 al 9 d’octubre de 2016, seleccionats d’entre més de 100 candidatures, i aquest mes de gener se’ls ha comunicat el reconeixement.

Oriol Saltor i Jaume Saltor són dos prestigiosos músics catalans coneguts sobretot per la seva trajectòria com a components del grup La Porta dels Somnis, però que tenen a l’esquena una àmplia trajectòria com a instrumentistes.

Els Saltors han editats dos discs en format elèctric i un en format acústic. Instrumental (Gorvijac Music, 2009) va ser el seu primer treball elèctric, seguit de Cordes de plata (Gorvijac Music, 2012). Acústic a Aurha (Gorvijac Music, 2014), va ser el seu primer treball acústic.

Un format en què es troben immersos actualment, presentant una proposta íntima acompanyats únicament per dues guitarres. D’aquesta manera, a la primavera hauria de veure la llum el seu nou treball discogràfic.

Octubre 2016, Els Saltors a Lleida TV:

Programa especial Musiquem Lleida!:

Atenció a la introducció i a partir del minut 45′

screenshot_2017-02-04-12-04-31-1

Diari SEGRE, 10/10/2016:

Musiquem Lleida! eleva el nivell

El diari SEGRE publica avui sobre el Festival Internacional de Música, Musiquem, Lleida!, fent esmena especialment a l’altíssim nivell dels participants de l’edició d’enguany. Menciona, a més a més, l’entusiasta rebuda que van rebre els SALTORS i la captivació del públic.

musiquem-lleida
Anuncios
A %d blogueros les gusta esto: